Publicare articole

Publicare articole

În acest fel, articolul suscită un interes mai mare în rândul cititorilor din această zonă de piață, iar apoi atenția lor se concentrează direct sau indirect asupra companiei respective și / sau a serviciilor acesteia.
De exemplu, trebuie să promovăm o anumită marcă de mașini prin advertoriale. Îl putem scrie direct, concentrându-ne pe toate facilitățile oferite de această mașină. Cu toate acestea, putem discuta, de asemenea, situația generală a pieței auto, evoluția ultimilor ani și chiar să introducem cele mai bine vândute mărci auto, iar când să ne promovăm textul în anunțurile text, avem un link către acest cuvânt. Cum ne ajută acest link, vă vom explica mai jos.
Publicitatea – una dintre cele mai eficiente și moderne forme de publicitate online – atunci când dorim să creștem sau să menținem vizibilitatea cuiva, se poate referi la orice, chiar și la oameni. Acest tip de reclamă online poate fi aplicată cu succes oricărui produs sau serviciu. De fapt, reclama poate fi despre orice subiect care poate fi scris.
Agenții de publicitate pot folosi forma articolelor, cum ar fi știri, editoriale, recenzii sau comentarii. În comparație cu alte produse sau servicii din produse sau servicii similare, putem spune experiența legată de un anumit produs sau serviciu. Evident, produsul pe care îl discutăm, specificarea numelui său și conectarea la site-ul web al producătorului este produsul care va fi promovat în reclamă. Sau putem scrie povești despre activitățile unei anumite companii și a altor organizații.
Cum mă pot ajuta agenții de publicitate?
Sloganuri scrise de profesioniști și publicate pe site-uri web sau bloguri cu un anumit prestigiu. Acesta respectă anumite reguli de succes și vă poate aduce multe beneficii. Iată doar câteva:
-Atrageți și mențineți atenția publicului țintă, a companiilor, a produselor, a serviciilor și a persoanelor fizice, sporind astfel reputația sa.
-Pe un site web respectat, numărul de știri sau articole este de 100 de ori mai mare decât afișarea de bannere publicitare clasice și obositoare pe o mie de site-uri web.
-Publicitarii pot furniza o cantitate mare de informații cu fotografii și videoclipuri. Comparativ cu anunțurile banner plasate pe Internet, credibilitatea, conținutul și vizibilitatea lor sunt de peste 200 de ori mai mari.
-Pentru campaniile de publicitate online, atâta timp cât plătiți pentru acele reclame online, efectul acelei reclame va continua. În ceea ce privește publicitatea, efectul este nelimitat, deoarece acestea nu vor fi șterse după o anumită perioadă de timp, astfel încât vor intra în fișierul arhivă, cititorii și Google le pot găsi oricând.
-Insertarea de linkuri pe anumite „cuvinte cheie” în articolele publicate are un dublu efect: 1. Trimiteți cititorilor care fac clic pe linkul către site-ul dvs. web, astfel încât acesta să poată fi furnizat direct potențialilor clienți bannere publicitare. 2. Cel mai important lucru este că, indirect, dar sigur vă poate aduce pe propriul site web în rezultatele căutării Google, cu condiția să aparțină categoriei „cuvintelor cheie” legate de articol.
Și, așa cum am spus, acest articol nu a fost șters, aceste efecte sunt de durată.
Care sunt cele mai bune practici pentru crearea cu succes a anunțurilor?
Evident, nu toate reclamele postate oriunde pot atinge efectul dorit. Dacă nici articolul, nici site-ul sau blogul pe care va fi publicat articolul nu îndeplinesc anumite criterii care fac diferența între cei „șase” agenți de publicitate, puteți obține chiar o măsură de eficacitate care este contrară a ceea ce doriți și reclama. 
Deci, răspunsul la întrebarea „Care sunt cele mai bune practici pentru agenții de publicitate de succes?” Acesta trebuie tratat din două perspective:
1. Scrierea. Nu toată lumea poate scrie un articol interesant, deoarece nu toată lumea poate scrie un articol de știri. Trebuie să vă amintiți că, dacă postați anunțuri pe mai multe site-uri, conținutul acestor articole trebuie să fie diferit, chiar dacă conținutul implică același subiect. Google pedepsește sever conținutul duplicat. Aceste articole trebuie scrise într-o formă corectă din punct de vedere gramatical, nu numai într-o formă plăcută, ci și cu conținut util cititorului, în caz contrar, acesta va ignora articolul și va avea o impresie complet nefavorabilă a mărcii promovate în material.
2. Locație. Locul în care apare reclama este important și, dacă anumite condiții ale site-ului web unde materialul va fi publicat nu sunt îndeplinite, efectul publicării poate fi complet dăunător pentru dvs.
Iată câteva criterii de bază pe care ar trebui să le îndeplinească site-ul care găzduiește articolul dvs.:
Trebuie să aibă o bună reputație și o bună reputație. Apreciat de cititori și Google. Având conținut propriu, numărul total de conținut „curat” și de anunțuri găzduite nu trebuie să depășească 10-15% din întregul conținut al site-ului. Site-ul sau blogul trebuie să aibă propriul domeniu, cum ar fi „site-name.ro” și, prin urmare, nu trebuie să fie un subdomeniu, cum ar fi blog-name.wordpress.com. Ar trebui să fie cât mai vechi posibil, deci nu ar trebui să fie un site / domeniu nou. Aveți un certificat SSL valid (https) și propriul dvs. IP. Nu găzduiți conținut „suspect” și nu conectați la site-uri web „suspecte” etc.
Pe scurt, două sau trei reclame au fost scrise și postate „în centrul orașului”, rezultând peste 1.000 de reclame postate „în spatele stației”. Evident, publicitatea în centru este mai scumpă, dar merită.

Publicare articole